Om företaget
Det är jag som är Fotfantasten. Mitt namn är Catharina Nordemyr och jag utbildade mig hösten 2005 till fotvårdsterapeut på Axelsons i Stockholm. Jag har mångårig erfarenhet inom vården, jag har varit tandsköterska i 30 år, dessutom har jag haft många extraarbeten såsom bartender, försäljare och affärsbiträde och personlig assistent.
På grund av allergi och infektionsastma bestämde jag mig för att vidareutbilda mig. Eftersom jag alltid gillat att arbeta med människor tyckte jag att fötter var ett bra alternativ. Det är ett självständigt yrke och dessutom mycket tacksamt. Även om jag har haft prioriteten på tänderna, så har jag alltid brytt mig om mina fötter.
Jag driver min verksamhet på Prästgårdsgatan 22, gatuplan i Sundbyberg sedan våren 2006. Hit är alla som är måna om sina fötter välkomna, eller ni som inte längre kan sköta era fötter på egen hand. Ni kan då se mig som en resurs som kan hjälpa er och ge råd om hur ni sköter era fötter på bästa sätt.
Mitt motto är att service är a och o och eftersom jag är ensam på salongen så är det svårt att hinna med allt. Men du som sitter i stolen hoppas jag upplever att jag ägnar all min uppmärksamhet åt dig.
Det är en skön och avstressande miljö i min lokal, så jag hoppas du ska trivas och att du vill återkomma många gånger. Jag ser mina kunder som mina vänner, så trivsel är viktigt för mig.

Hör av er på  telefonsvarare på 08-288040 eller 0702-250272 , skicka ett sms eller lämna ett röstmeddelande Jag försöker alltid höra av mig samma dag.

Er vän fotfantasten Catharina Nordemyr.